• Marynowane Jon-joli

Marynowane Jonjoli, czyli "gruzińskie kapary", od producenta GNP. Starannie zbierane i marynowane kwiatostany Kłokoczki Kolchidzkiej są charakterystycznym dodatkiem na tradycyjnych gruzińskim stole. Wspaniały dodatek do grillowanych mięs, desek serów oraz gruzińskich sałatek. Niepowtarzalny i wyjątkowy smak Gruzji.

24.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier InPost 17
Dostępność Duża dostępność

 

Marynowane Jonjoli GNP

 

 SKŁADNIKI   kwiaty Jonjoli, woda, sól.

 WAGA  500g

 PRZECHOWYWANIE I PODAWANIE   Przechowywać w temp. 0-25°C, wilgotność <75%

 

Trudno wyobrazić sobie gruziński, tradycyjny stół bez lokalnych "kiszonek". Marynowane Jonjoli używane jest jako samodzielny dodatek do smażonego lub grillowanego mięsa, drobiu i potraw ziemniaczanych. Sama Gruzja jest powszechnie uznawana za wiodącego producenta świeżych owoców i warzyw oraz przetworów. Zebrane z gospodarstw i sadów w całym kraju, założonych w nieskazitelnie czystym środowisku, sprzyjających warunkach, doskonale dojrzałe składniki używane do produkcji tradycyjnych "kiszonek", są naprawdę wyjątkowe i niezaprzeczalnie smaczne. Marynowane Jonjoli to bogate źródło witaminy C oraz licznych makro i mikroelementów - prawdziwa siła natury, z gór Kaukazu.

 

Wysokiej jakości przetwory od GNP to prawdziwe smaki Gruzji - naturalne, smaczne i zdrowe. Tworzone ze świeżych Gruzińskich warzyw z użyciem czystych technologii produkcji oraz przy zastosowaniu szczegółowej kontroli laboratoryjnej. Wyjątkowy smak i aromat, właściwości prozdrowotne oraz pełnia witamin zachowane są na każdym z etapów produkcji - od zbiorów warzyw po sam proces pakowania. Zakosztuj naszych wyjątkowych produktów wytwarzanych w sercu Kaukazu!

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie