• Marynowane Jon-joli

Marynowane Jonjoli, czyli "gruzińskie kapary", od producenta GNP. Starannie zbierane i marynowane kwiatostany Kłokoczki Kolchidzkiej są charakterystycznym dodatkiem na tradycyjnych gruzińskim stole. Wspaniały dodatek do grillowanych mięs, desek serów oraz gruzińskich sałatek. Niepowtarzalny i wyjątkowy smak Gruzji.

24.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier InPost 17
Dostępność Średnia dostępność

MARYNOWANE JONJOLI

MARYNOWANE JONJOLI czyli kwiaty kłokoczki. Delikatne kwiaty, są często marynowane i wykorzystywane jako składnik różnych potraw w kuchni gruzińskiej. MARYNOWANE JONJOLI ma charakterystyczny smak i jest ważnym elementem wielu tradycyjnych dań.

Zastosowanie:

Marynowane kwiaty jonjoli mogą być dodawane do różnych sałatek i surówek, nadając im delikatnej kwasowości i kwiatowego smaku. Stanowią one interesujący składnik, który urozmaica smak i prezentację potraw. Kwiaty jonjoli są często podawane jako element zestawu gruzińskich przekąsek. Mogą być podane jako dodatek do sera, orzechów, pieczywa, nadając im charakterystycznej kwaśny smak.

Waga: 500g

Przechowywanie:  przechowywać w temp. 0-25°C, wilgotność <75%

Skład: kwiaty jonjoli (kłokoczki), woda, sól.

Wysokiej jakości przetwory od GNP to prawdziwe smaki Gruzji - naturalne, smaczne i zdrowe. Tworzone ze świeżych Gruzińskich warzyw z użyciem czystych technologii produkcji oraz przy zastosowaniu szczegółowej kontroli laboratoryjnej. Wyjątkowy smak i aromat, właściwości prozdrowotne oraz pełnia witamin zachowane są na każdym z etapów produkcji - od zbiorów warzyw po sam proces pakowania. Zakosztuj naszych wyjątkowych produktów wytwarzanych w sercu Kaukazu!

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie