• Marynowane liście winogron

Marynowane liście winogron, od producenta GNP. Starannie zbierane i marynowane liście winogron są głównym składnikiem "gołąbków" Dolma oraz dodatkiem do sałatek i dań kuchni gruzińskiej. Niepowtarzalny i wyjątkowy smak Gruzji, na Twoim stole!

24.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier InPost 17
Dostępność Mało

MARYNOWANE LIŚCIE WINOGRON

To niezwykłe połączenie tradycji, aromatu i unikalnego smaku, które przeniesie Cię na malownicze wzgórza winnic gruzińskich. Nasze MARYNOWANE LIŚCIE WINOGRON to autentyczna przyjemność dla podniebienia zamknięta w każdym słoiczku i niebanalny dodatek. W kuchni gruzińskiej składnik i dodatek do wielu dań.

Zastosowanie:

Marynowane liście winogron są powszechnie stosowane do przygotowywania tradycyjnego dania dolma. To danie polega na zawinięciu farszu mięsnego lub ryżowego w liście winogron, które następnie są gotowane lub duszone. Podawane z matsoni lub sosem pomidorowym. Doskonała przekąska i składnik meze, czyli zestawu małych dań podawanych przed głównym posiłkiem, podawane w różnych wariantach. Dodatek do sałatek, potraw warzywnych i zup, który nadaje im delikatną kwasowość i oryginalny smak.

Waga: 500g

Przechowywanie:  przechowywać w temp. 0-25°C, wilgotność <75%

Skład: liście winogron, woda, sól.

Wysokiej jakości przetwory od GNP to prawdziwe smaki Gruzji - naturalne, smaczne i zdrowe. Tworzone ze świeżych Gruzińskich warzyw z użyciem czystych technologii produkcji oraz przy zastosowaniu szczegółowej kontroli laboratoryjnej. Wyjątkowy smak i aromat, właściwości prozdrowotne oraz pełnia witamin zachowane są na każdym z etapów produkcji - od zbiorów warzyw po sam proces pakowania. Zakosztuj naszych wyjątkowych produktów wytwarzanych w sercu Kaukazu!

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie