• Marynowane liście winogron

Marynowane liście winogron, od producenta GNP. Starannie zbierane i marynowane liście winogron są głównym składnikiem "gołąbków" Dolma oraz dodatkiem do sałatek i dań kuchni gruzińskiej. Niepowtarzalny i wyjątkowy smak Gruzji, na Twoim stole!

24.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier InPost 17
Dostępność Duża dostępność

Marynowane Jonjoli GNP

 

◊ SKŁADNIKI   liście winogron, woda, sól.

◊ WAGA  500g

◊ PRZECHOWYWANIE I PODAWANIE   Przechowywać w temp. 0-25°C, wilgotność <75%

 

Trudno wyobrazić sobie gruziński, tradycyjny stół bez lokalnych "kiszonek". Marynowane liście winogron używane są jako główny składnik tradycyjnej potrawy Dolma - charakterystycznych gołąbków z mięska, zawiniętych właśnie w liście winogron. Dodatek wykorzystywany jest również w przygotowaniu potraw mięsnych oraz do sałatek. Sama Gruzja jest powszechnie uznawana za wiodącego producenta świeżych owoców i warzyw oraz przetworów. Zebrane z gospodarstw i sadów w całym kraju, założonych w nieskazitelnie czystym środowisku, sprzyjających warunkach, doskonale dojrzałe składniki używane do produkcji tradycyjnych "kiszonek", są naprawdę wyjątkowe i niezaprzeczalnie smaczne. Marynowane liście winogron to bogate źródło witaminy C oraz licznych makro i mikroelementów - prawdziwa siła natury, z gór Kaukazu.

 

Wysokiej jakości przetwory od GNP to prawdziwe smaki Gruzji - naturalne, smaczne i zdrowe. Tworzone ze świeżych Gruzińskich warzyw z użyciem czystych technologii produkcji oraz przy zastosowaniu szczegółowej kontroli laboratoryjnej. Wyjątkowy smak i aromat, właściwości prozdrowotne oraz pełnia witamin zachowane są na każdym z etapów produkcji - od zbiorów warzyw po sam proces pakowania. Zakosztuj naszych wyjątkowych produktów wytwarzanych w sercu Kaukazu!

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie