• Czurczchela z podwójnymi orzechami włoskimi NUGBARI

Czurczchela z podwójnymi orzechami włoskimi - naturalny i tradycyjny przysmak prosto ze słonecznej Gruzji, od producenta Nugbari. Nawleczone na sznur gruzińskie orzechy zanurzone w naturalnym soku z winogron. Zdrowa i smaczna przekąska o wielowiekowej historii.

Brak towaru
16.90
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier InPost 17
Dostępność Brak towaru

Czurczchela z podwójnymi orzechami włoskimi NUGBARI

 

SKŁADNIKI   Sok z winogron Rkatsiteli, orzechy włoskie, mąka pszenna

WAGA  80g

PRZECHOWYWANIE I PODAWANIE   Przechowywać w temp. 0-22°C, wilgotność <75%

Najlepiej spożyć przed: 09.06.2023


Jeszcze więcej orzechów! Tradycyjna Czurczchela w wariancie z podwójnymi orzechami włoskimi - specjał prosto z pełnej słońca Kachetii. Zdrowa i pożywna przekąska składająca się z orzechów włoskich zatopionych w oryginalnym połączeniu soku z winogron szczepu Rkatsiteli oraz naturalnej mąki pszennej. Czurczchela czyli tradycyjny, gruziński, słodki deser wykonany jest tak naprawdę z trzech prostych składników: soku winogronowego, mąki oraz orzechów, włoskich lub laskowych. W procesie przyrządzania nie dodaje się cukru. Spróbuj wyjątkowego smaku Gruzji.

 

Wszystkie nasze czurczchele od producenta Nugbari mają wspólny mianownik: naturalne i świeże składniki. Winogrona, z których sok jest wykorzystywany są bogatym źródłem wielu witamin, mikro- i makroelementów. Wszystko to sprawia, że ta mała przekąska jest niezwykle pożywna i zdrowa. Churczchele od Nugbari to doskonała propozycja dla osób aktywnych, sportowców oraz wszystkich tych tych, którzy uwielbiają zdrowe i naturalne słodycze. Możesz przegryzać ją jak zwykłego batona, aż do ostatniego kęsa lub kawałek po kawałeczku delektując się słodyczą winogron dojrzewających w kachetyńskim słońcu. Warto nadmienić, że jest to też idealny dodatek do degustacji win gruzińskich.

 

CHURCHELLA TO DOSKONAŁA PROPOZYCJA NA:

  • drugie śniadanie
  • przekąskę po intensywnym treningu
  • wysokokaloryczny baton w góry
  • małe co nieco do kawy lub herbaty
  • dodatek do deski serów
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie